Extraslända: Informationskrig

Nu blev jag bönhörd. 

Biskopen ringde och gav mig sv ps 507 i 1937 års psalmbok att sjunga/meditera över. Det är en psalm i ofärdstider. I den välfärdstid när vi antog psalmbok 86 var det nog mest välfärden vi var upptagna av. Jag noterar att den gamla psalmboken hade sex (6) psalmer för ofärden. Nog kan dessa i överförd mening avse Ukraina. Annars ber vi Magnificat, Lk 1:46-56. Härskare har han störtat. Då tänker jag på Putte och hoppas det bästa.’

Jag blev bönhörd på fler sätt. Min vän redaktörn ringde. Han läser nyheterna från Sätila, som har mer sakkunskap än den samlade svenska journalistkåren och ger ständiga uppdateringar. Lars Wilderängs böcker kan läsas med behållning – men nu överträffar han sig själv. Jag har alltså läst ikapp.

Min vän från det götiska förbundet tipsade om kartor.

https://liveuamap.com

Han visste också berätta att flygtrafiken kan följas:

https://globe.adsbexchange.com

Till detta kommer CNN och Sky News förstås. 

Men vad ska jag då säga om statstelevisionen? Och varför ska den finansieras av skatt jag nödgas betala utan att vara nöjd med själva produkten? Jag är värd bättre!

Jag ska be om att vålds- och lögnmakten ska krossas, inget mindre. Det beror inte på att jag blivit förbannad, för det har jag inte. Jag har blivit välsignad, i söndags senast. Och det håller i sig. I morgon tänkte jag mig en välsignad påfyllning. Passa sig, Putte! Vi välsignade är de farligaste. Lögnväsendet kan vara storordigt – men chanslöst, när Sanningen slår till. I morgon samlas alla som vill göra motstånd i högmässan!